Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je alle vrijheid hebt om de tofste webdesigns te creëren? Waar je in een klein, gezellig team terecht komt én waar jij je verder kunt ontwikkelen? Lees dan gauw verder!

Over ons

Innovatief, creatief en persoonlijk: zo zouden we onszelf in drie woorden omschrijven. Wij helpen onze klanten bij het vertellen van hun verhaal en het vergroten van hun naamsbekendheid. Zo weten wij als geen ander hoe je de juiste doelgroep vindt en deze op de juiste manier aanspreekt. Hoe we dat doen? We zetten Content, Design en Webdevelopment optimaal in.

Marten, Samir, Joost en ik (Lidwien) worden jouw collega’s! Eigenlijk hebben we alle vier onze eigen specialisatie. Zo focust Marten zich op Design, houd Samir zich bezig met Webdevelopment, richt Joost zich op onze klanten en houd ik mij bezig met alles rondom Content. Een jong team wat varieert tussen de 25 en 39 jaar oud. Eerlijk is eerlijk: we zijn gek op hard werken, maar vinden gezelligheid en een goede werk-/privébalans minstens zo belangrijk. Werk je bijvoorbeeld liever van 07:30 uur tot 16:00 uur, omdat dit beter uitkomt? Daar zul je ons niet over horen, dat doen we immers zelf ook wel eens.

Wat je gaat doen

Jouw dagen zijn nooit hetzelfde! Het kan maar zo zijn dat je de ene dag druk bent met een webdesign voor klant A, de andere dag met een creatieve sessie voor klant B en het presenteren van een nieuw design aan klant C. Een creatieve sessie is vaak onderdeel van het project. Zo komen we er -samen met de klant- achter wie zij zijn, wat ze willen uitstralen met hun nieuwe website en wat hun verdere wensen zijn. Naar aanleiding daarvan is het aan jou (en soms Marten) de taak om een wireframe (het skelet van de website) te ontwikkelen. Wanneer de klant akkoord is op het wireframe mag je écht losgaan, want dan is het tijd om te designen! Samen met Samir spar je regelmatig over jouw ideeën en overleg je of alles haalbaar is (hij moet het immers kunnen bouwen!). Is het design af? Dan weet je de klant precies uit te leggen waarom jouw design helemaal past bij hun bedrijf!

Over jou

Creatief, sociaal en initiatiefrijk: zo kunnen we jou ook wel omschrijven. Daarnaast ben je wel in voor een geintje, want er wordt bij ons zeker veel gelachen! We zijn met een klein team en vinden het daarom extra belangrijk dat we bij elkaar passen. Verder heb jij, net als wij, de ambitie om te groeien. We willen stappen (of eigenlijk sprongen) maken. De basis staat: we hebben onlangs een nieuwe huisstijl ontworpen en duidelijker in kaart gebracht waar we goed in zijn. De vraag naar webdesign neemt alsmaar toe en daarmee voel jij je als een vis in het water! Je creëert de tofste designs: van strak tot organisch, van simpel tot uitgebreid. Al onze websites en webshops bouwen we in WordPress. En over bouwen gesproken: we zouden het fijn vinden als je Samir kunt ondersteunen in Webdevelopment. Heb je daar nog niet alle kennis van? Geen zorgen, Samir legt je alles uit!

Wat jij verder meebrengt:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Ervaring met WordPress/HMTL/CSS is een vereiste;
  • Wil graag leren groeien in Webdevelopment (WordPress);
  • Een portfolio met daarin al jouw relevante creaties.

Wat wij jou bieden

  • In eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Een salaris tussen de €2300,- en €3000,- (o.b.v. 38 uur) op basis van jouw kennis en ervaring;
  • Pensioen betaald door de werkgever;
  • Op maandagen en donderdagen werken we vanuit ons kantoor in Deventer. De rest van de dagen ben je vrij om thuis, op kantoor of elders te werken;
  • Opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden.
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer. Kom je met het OV? Dan krijg je alles vergoed!

Gewoon eens (online) koffiedrinken?

We kunnen ons voorstellen dat je wellicht nog vragen hebt en niet direct wil solliciteren. Marten belt, appt, mailt of drinkt graag eens koffie met je. Je kunt hem bereiken via marten@pixelpanters.nl.

Solliciteren? 

Leuk! We zien jouw cv en motivatie graag tegemoet via info@pixelpanters.nl.

Meer informatie over Pixelpanters vind je op www.pixelpanters.nl