Klussen én coachen. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Super, want we zijn voor deze functie op zoek naar een enthousiaste coach/begeleider die ervaring heeft in de kluswereld. Facet Werkt groeit en daarom zijn we op zoek naar een fulltime Werkbegeleider/Coach met de potentie om door te groeien.

Over Facet Werkt:

Facet Werkt is een klusbrigade waar klanten een goed gevoel aan overhouden. We maken de mooiste maatwerkproducten in Deventer en omstreken, vooral op het gebied van houtbewerking. Zo maken wij onder meer meubels, kozijnen, wanden, trappen, terrassen, borrelplankjes en nog veel meer. Daarnaast worden we ingezet voor facilitaire diensten.

Maatschappelijke betrokkenheid vinden we enorm belangrijk. We vinden dat iedereen recht heeft op een leerzame werkplek en een mooie baan. Om deze reden bieden we medewerkers met een achterstand op de arbeidsmarkt werkbegeleiding binnen de kluswereld.

Tot slot voelen wij ons uitermate betrokken bij de klant en doen we er alles aan om een opdracht tot in perfectie uit te voeren. Dit doen we met gevoel voor humor, want lachen is gezond!

Wat ga je doen?

– Je wordt verantwoordelijk voor de volledige werkbegeleiding. Dit houdt in dat je moet plannen, organiseren en leiden.

– Onze medewerkers hebben afstand tot de arbeidsmarkt en leren het veelzijdige klusvak. Daarbij hebben ze jouw vakkundige en enthousiaste begeleiding nodig. Maar zelf pak je ook aan en voer je samen met deze medewerkers diverse klussen uit.

– Je staat in nauw contact met onze trajectcoaches en geeft hen een gestructureerde terugkoppeling over de voortgang van de werkbegeleiding.  

– Je maakt voor onze opdrachtgevers scherpe offertes en bereidt de uit te voeren werkzaamheden/klussen grondig voor.

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en ervaren klusser met een talent voor coaching (of andersom). Jouw kennis en vaardigheden liggen op technisch mbo-niveau en je kunt dit aantonen door behaalde kwalificaties. Een diploma leermeester, passend bij de werkzaamheden van Facet, is een pre.

Je denkt in oplossingen. Met al je kennis en ervaring ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan en kijk je er naar uit om dit over te dragen aan onze lerende medewerkers. Omdat we voor externe opdrachtgevers werken, ben je klantgericht en kostenbewust. Het is de bedoeling dat je groeit in deze uitdagende functie. Je leert het vak van de Werkbegeleider van Facet Werkt en gaat steeds meer taken van hem overnemen.

Wat bieden wij jou?

– Een uitdagende baan voor in eerste instantie een jaar met uitzicht op een vast contract;

– Je salaris is afhankelijk van werkervaring, kwalificaties en leeftijd en ligt tussen de € 2.490,00 € 3.366,00;

– Je pensioen wordt geheel door ons betaald;

– Reiskostenvergoeding;

– Mobiele telefoon;

– Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Over EEGA Groep

EEGA Groep bestaat uit zeven bedrijven: Facet Werkt, EEGA Expertise, EEGA Plus, Mens & Zo, MijnFlexPlek, Pixelpanters en Potential4u.

De bedrijven die tot EEGA Groep behoren hebben één ding gemeen; ze ontwikkelen buitengewoon. Je kan bij ons terecht voor ondersteuning op het gebied van onderzoek en assessments, loopbaanbegeleiding, trainingen, tweede spoor trajecten, persoonlijke ontwikkeling en outplacement. Ondernemers bieden we buitengewone marketingdiensten en gezellige kantoor- en vergaderfaciliteiten. We werken in teams, met buitengewone mensen die elk op hun eigen manier waardevol zijn.

Lijkt het je wat?

Meer informatie over Facet Werkt vind je op www.facetwerkt.nl

Wil je nog meer weten over deze nieuwe functie? Bel dan gerust met Manja Lipman, Contractmanager Facet Werkt via 06-12231065.

Als je meteen wilt solliciteren, dan ontvangen we graag een korte motivatie en jouw CV via hr@eegagroep.nl