Hebben we het over marketing, dan hebben we het over jou! Met jouw kennis en ervaring weet je als geen ander hoe je marketingstrategieën bepaalt én uitvoert. Binnen EEGA Groep ben jij dé specialist en til je ons naar een hoger niveau. Benieuwd geworden? Lees gauw verder!

Wat je gaat doen als Marketingspecialist?

Jij gaat alles op het gebied van online marketing doen. Onder EEGA Groep vallen 7 bedrijven die allen gericht zijn op Mens & Arbeid. Al deze bedrijven willen zichtbaar zijn, campagnes draaien, naamsbekendheid creëren en meer… Eigenlijk willen we van alles, we weten alleen niet hoe. Jij gelukkig wel, want jij weet precies hoe we dit gaan aanvliegen! Je vertaalt jouw strategie naar concrete actiepunten, waarbij je inzichten haalt uit de beschikbare data die bijdragen aan het verbeteren van onze verschillende kanalen. Daarnaast weet je alles rondom SEO, SEA, A/B-testen, Google Analytics, Google Ads en Google Search Console. Waar valt voor ons winst te behalen op het gebied van vindbaarheid, zichtbaarheid en conversie? Jij analyseert, adviseert en voert uit!

Kortom, we willen investeren in onze marketing, zodat dit (nog meer) komt te staan als een huis. Maar natuurlijk dromen we verder! We zouden het tof vinden om op den duur ook marketingwerkzaamheden te kunnen verrichten voor externe klanten van Pixelpanters. Zodat we ze kunnen voorzien van het totaalplaatje als het gaat om online zichtbaarheid en vindbaarheid. We snappen natuurlijk dat dit niet in die 24 uur gaat passen en daarom bieden we de mogelijkheid om het urenaantal uit te breiden wanneer dit nodig is.

Word jij onderdeel van EEGA Groep

Dan kom je te werken voor EEGA Groep, maar zul je bij Pixelpanters aansluiten op ons kantoor. Pixelpanters is één van de zeven bedrijven en bestaat uit een jong en enthousiast team van 6 (en met jou erbij 7) collega’s. Waarom dan bij Pixelpanters? Zij helpen klanten bij het vertellen van hun verhaal en het vergroten van hun naamsbekendheid. Zo weten ze als geen ander hoe je de juiste doelgroep vindt en deze op de juiste manier aanspreekt. Allemaal hebben ze hun eigen expertise: van foto- en videografie, tot design, development, projectmanagement en sales. En jij natuurlijk in marketing! Pixelpanters focust zich o.a. op de hele communicatie van EEGA Groep en daarom zullen ze veel raakvlak hebben met jou (en andersom). Want marketing, dat is iets waar ze de basis van weten, maar het daadwerkelijk ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van de korte en lange termijnstrategie om de naamsbekendheid te vergroten, onze positie in zoekmachines te verbeteren én leads te genereren? Dat hebben we (nog) niet in huis. Daarom zoeken we jou, want jij weet precies hoe je dit gaan doen!

Pixelpanters valt samen met EEGA Plus, Mens & Zo, MijnFlexPlek, Facet Werkt, EEGA Expertise en Potential4U onder EEGA Groep. We richten ons allemaal, op onze eigen manier, op Mens & Arbeid en staan voor Buitengewoon ontwikkelen. We willen wat betekenen voor de samenleving en op sociaal gebied het verschil maken. Bij EEGA Groep kun je terecht voor ondersteuning op het gebied van onderzoek en assessments, loopbaanbegeleiding, trainingen, tweede spoortrajecten, persoonlijke ontwikkeling, outplacement en meer. Neem gerust een kijkje op onze websites voor meer informatie. Uiteraard vertellen we je graag meer over onze businessunits tijdens één van de gesprekken!

Herken jij je hierin?

Binnen EEGA Groep (en specifiek team Pixelpanters) zijn we allemaal anders, maar op bepaalde vlakken komen we gigantisch met elkaar overeen. We zijn sociaal, gemotiveerd, enthousiast en nemen graag initiatief. En misschien nog wel belangrijker, we houden van humor en lachen dus veel. Jij hebt, net als wij, de ambitie om te groeien. Je wilt stappen, of eigenlijk sprongen maken en tilt onze marketing naar een hoger niveau.

Verder breng je het volgende mee

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau in de richting van marketing;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in online marketing;
 • Uitgebreide kennis en ervaring van SEO, SEA en conversie optimalisatie;
 • Een mix van creativiteit, eigenaarschap en lef! Jij weet precies wat je doet, waarom je het doet en hoe je het doet, met als doel: onze businessunits op nummer 1 zetten;
 • Je bent communicatief sterk en je vindt het leuk om ook met externe klanten in gesprek te gaan en te adviseren op het gebied van marketing.
 • Je bent in staat om analyses om te zetten in acties;
 • Google Analytics, Google Ads en Google Search Console kennen geen geheimen voor jou! Door jouw nieuwsgierigheid in je vak blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Wat wij jou bieden?

We vragen veel van je, dat realiseren we ons! Maar daarentegen krijg je er ook wat voor terug. We bieden je het volgende:

 • Een dienstverband van 1 jaar met uitzicht op verlenging;
 • Een premievrij pensioen;
 • Een salaris vanaf €3200,- (op basis van 38 uur). We gaan graag met jou in gesprek over jouw kennis en ervaring, zodat we samen tot overeenstemming komen;
 • Vrijheid! Je beheert je eigen agenda. Daarnaast werken we op dinsdagen en donderdagen vanuit ons kantoor in Deventer. De rest van de dagen ben je vrij om thuis, op kantoor of elders te werken;
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget;
 • Thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding.

Reageren of solliciteren

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je wellicht nog vragen hebt en niet direct wil solliciteren. Wij bellen, appen, mailen of drinken graag eens koffie met je! Je kunt ons bereiken via lidwien@pixelpanters.nl.

Wil je wel direct solliciteren? Leuk! We zien jouw motivatie en cv graag tegemoet via hr@eegagroep.nl