Jij: creëert de meest originele content voor ons en onze klanten én tilt ons naar een hoger level! Wij: geven je alle vrijheid, leuke collega’s, een goed salaris, premievrij pensioen en nog véél meer! Word jij onze collega? Lees gauw verder!

Over ons

Innovatief, creatief en persoonlijk: zo zouden we onszelf in drie woorden omschrijven. Wij helpen onze klanten bij het vertellen van hun verhaal en het vergroten van hunnaamsbekendheid. Zo weten wij als geen ander hoe je de juiste doelgroep vindt en deze op de juiste manier aanspreekt. Hoe we dat doen? We zetten Content, Design en Webdevelopmentoptimaal in. We bouwen websites en webshops én helpen klanten verder op het gebied van Content en Design.

Marten, Samir, Joost en ik (Lidwien) worden jouw collega’s! Eigenlijk hebben we alle vier onze eigen specialisatie. Zo focust Marten zich op Design, houd Samir zich bezig met Webdevelopment, richt Joost zich op onze klanten en houd ik mij bezig met alles rondom Content. Een jong team van twintigers en dertigers. Eerlijk is eerlijk: we zijn gek op hard werken, maar vinden gezelligheid en een goede werk-/privébalans minstens zo belangrijk. Werk je bijvoorbeeld liever van 07:30 uur tot 16:00 uur, omdat dit beter uitkomt? Daar zul je ons niet over horen, dat doen we immers zelf ook wel eens.

Wat je gaat doen

Jouw pakket aan werkzaamheden is heel divers! Als Contentspecialist houd je je niet alleen bezig met het schrijven van webteksten, maar ook met het creëren van blogs en landingspagina’s. Willen onze klanten jouw hulp rondom social media, SEO en/of het maken van visuals? Ook dan help jij ze van A tot Z! Jij bent hét aanspreekpunt voor ze op het gebied van communicatie. Natuurlijk wissel je dat af met andere dingen. Je gaat mee naar creatieve sessies, houdt Google Analytics bij en spart veel met ons. Naast onze klanten houd jij je ook bezig met onze eigen socials en website. Je denkt na over onze communicatiestrategie en de uitvoering ervan. Alles met als doel: ons en onze klanten tillen naar een hoger level!

Binnen Pixelpanters maken we onderscheid tussen interne (bedrijven van EEGA Groep) en externe klanten, waarbij jij je op en duur vooral zult focussen op externe klanten.

Over jou

Je bent creatief, sociaal én neemt graag initiatief! Daarnaast ben je wel in voor een geintje, want er wordt bij ons zeker veel gelachen! We zijn met een klein team en vinden het daarom extra belangrijk dat we bij elkaar passen. Verder heb jij, net als wij, de ambitie om te groeien. We willen stappen (of eigenlijk sprongen) maken. De basis staat: we hebben onlangs een nieuwe huisstijl ontworpen en duidelijker in kaart gebracht waar we goed in zijn. Je weet waar je het over hebt en durft klanten (en ons) dan ook te adviseren.

Wat je verder meebrengt:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau in de richting van marketing en/of communicatie;
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare branche;
 • Je hebt ervaring met WordPress en Adobe CC;
 • Je hebt kennis van SEO;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Heb je niet op alle bovenstaande onderdelen ervaring, maar is deze functie écht iets voor jou? Dan zien we jouw sollicitatie alsnog graag tegemoet!  

Wat wij jou bieden

 • In eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Een salaris tussen de €2300,- en €3000,- (o.b.v. 38 uur) op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Pensioen geheel betaald door de werkgever;
 • Op den duur uitbreiding van jouw uren;
 • Vrijheid! We werken op maandagen en donderdagen vanuit ons kantoor in Deventer. De rest van de dagen ben je vrij om thuis, op kantoor of elders te werken;
 • Opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden.

Gewoon eens (online) koffiedrinken?

We kunnen ons voorstellen dat je wellicht nog vragen hebt en niet direct wil solliciteren. Ik, Lidwien, bel, app, mail of drink graag eens koffie met je! Je kunt ons/mij bereiken via 06-58866437 of lidwien@pixelpanters.nl.

Solliciteren? 

Leuk! We zien jouw cv en motivatie graag tegemoet via info@pixelpanters.nl.

Meer informatie over Pixelpanters vind je op www.pixelpanters.nl