Onze nieuwe basis staat als een huis. Nu is het tijd om verder te groeien! Daar kunnen we jou goed bij gebruiken. Wil jij iedere dag een glimlach op het gezicht van onze klanten toveren? Lees dan gauw verder!  

Over ons

Innovatief, creatief en persoonlijk: zo zouden we onszelf in drie woorden omschrijven. Wij helpen onze klanten bij het vertellen van hun verhaal en het vergroten van hun naamsbekendheid. Zo weten wij als geen ander hoe je de juiste doelgroep vindt en deze op de juiste manier aanspreekt. Hoe we dat doen? We zetten Content, Design en Webdevelopment optimaal in.

Marten, Samir, Joost en ik (Lidwien) worden jouw collega’s! Eigenlijk hebben we alle vier onze eigen specialisatie. Zo focust Marten zich op Design, houd Samir zich bezig met Webdevelopment, richt Joost zich op onze klanten en houd ik mij bezig met alles rondom Content. Een jong team wat varieert tussen de 25 en 39 jaar oud. Eerlijk is eerlijk: we zijn gek op hard werken, maar vinden gezelligheid en een goede werk-/privébalans minstens zo belangrijk. Werk je bijvoorbeeld liever van 07:30 uur tot 16:00 uur, omdat dit beter uitkomt? Daar zul je ons niet over horen, dat doen we immers zelf ook wel eens.

Wat je gaat doen

Als Accountmanager bij Pixelpanters heb je een zeer gevarieerde rol. Aan de ene kant ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande klantrelaties en aan de andere kant richt je je op het binnenhalen van nieuwe klanten. Je beheert een portfolio van verschillende soorten klanten en bent in staat om hun behoeften te begrijpen en hiernaar te handelen.

Regelmatig heb je klantgesprekken om hun verwachtingen te begrijpen, feedback te verzamelen en te zorgen voor een optimale samenwerking. Zo ben je ook verantwoordelijk voor het managen van de projecten en zorg je ervoor dat deadlines tijdig worden behaald. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen voor een uitstekende service en kwaliteit van ons werk, waardoor klanten blijven terugkomen en hun relatie met ons versterken.

Je werkt nauw met ons samen, maar Joost wordt echt jouw directe collega waar je dagelijks contact mee hebt. Samen zetten jullie je in om de verkoop van onze diensten te stimuleren en klanttevredenheid te waarborgen. Door jouw commerciële vaardigheden en klantgerichte aanpak draag jij bij aan de groei en het succes van ons bedrijf.

Over jou

Je bent sociaal, communicatief en neemt graag initiatief. In voor een geintje is een must, want er wordt veel gelachen! We zijn met een klein team en vinden het daarom extra belangrijk dat we bij elkaar passen. Verder heb jij, net als wij, de ambitie om te groeien. We willen stappen (of eigenlijk sprongen) maken. De basis staat: we hebben onlangs een nieuwe huisstijl ontworpen en duidelijker in kaart gebracht waar we goed in zijn. In ons projectmanagementsysteem Monday houden we bij wie, wat, wanneer doet. Kennis van Monday hoef je niet te hebben, dat leren we je graag! Wel zouden we het op den duur fijn vinden als je je ook met projectmanagement bezighoudt.

Wat jij verder meebrengt:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau in de richting van commerciële economie, communicatie of marketing;
 • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare branche;
 • Je hebt een sterk organisatorisch vermogen;
 • Adobe CC en WordPress zijn geen onbekenden voor jou;
 • Je hebt de ambitie om door te groeien tot leidinggevende.

Wat wij jou bieden

 • In eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Een salaris tussen de €2800,- en €3500,- (o.b.v. 38 uur) op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Pensioen betaald door de werkgever;
 • De vrijheid om jouw agenda zelf in te delen. Daarnaast werken we op maandagen en donderdagen vanuit ons kantoor in Deventer. De rest van de dagen ben je vrij om thuis, op kantoor of elders te werken;
 • Auto van de zaak;
 • Opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden.

Gewoon eens (online) koffiedrinken?

We kunnen ons voorstellen dat je wellicht nog vragen hebt en niet direct wil solliciteren. Wij bellen, appen, mailen of drinken graag eens koffie met je! Je kunt ons bereiken via 06-58866437 of info@pixelpanters.nl.

Solliciteren? 

Leuk! We zien jouw cv en motivatie graag tegemoet via info@pixelpanters.nl.

Meer informatie over Pixelpanters vind je op www.pixelpanters.nl